Mijn beste investering van 2020:

onze koppelshoot

LOVESHOOT

Wanneer ik nadenk over de liefde tussen twee partners, dan blijft het me verbazen hoe magisch die is. Twee mensen die verliefd worden, totaal vreemd aan elkaar en toch beslissen ze om samen door het leven te gaan. Het is iets om te koesteren, want zo vaak kom je die echte liefde niet tegen in je leven. Als ze voor je deur staat, dan kan je maar beter open doen haha!

Bijna 9 jaar geleden leerde ik op een “boerenfuif” in Belsele mijn lief kennen. Hij sprak me aan en de rest is geschiedenis. Doorheen de jaren leerden we elkaar door en door kennen. We zijn een goed team, met elk onze kleine kantjes, maar die nemen we er bij. Da’s logisch. Liefde is echt een werkwoord. Je relatie is een levenslange investering, maar eentje die méér dan de moeite waard is wanneer je jouw soulmate gevonden hebt.

En ik deed dus onlangs één van de mooiste investeringen ooit. Ik zie mijn lief doodgraag en dus bleef het me frustreren dat ik er zelf nog geen koppelshoot had laten doen. Voor mij zijn foto’s veel meer dan een stukje papier (als je ze al laat printen). Het is een herinnering. Een beeld van een stukje uit mijn leven dat ik wil onthouden. Ik wil mezelf en mijn liefde voor mijn lief koesteren en herinneren, ook wanneer er ooit een moment zou komen waarop onze hersenen ons in de steek laten en we vergeten hoe mooi die liefde is. Het klinkt melig, I know, maar ik wil herinneren. Herinneringen aan ons leven en hoe ons verhaal begon. En ja hoor, ik neem af en toe wel eens een selfie, maar dat benadert in geen geval de manier waarop Mirna ons in beeld bracht. De foto’s zijn 100% ons. Wij zijn knuffelaars, doen elkaar altijd lachen en zijn eigenlijk twee onnozelaars samen. En dat wou ik laten fotograferen.

Eén van mijn belangrijkste motto’s is: “Foto’s moeten niet perfect zijn, maar echt.”

Een koppelshoot moet niet bestaan uit perfecte poses, maar uit authentieke emoties en plezier! Die spontaniteit is waar ik zelf ook voor sta en nastreef in mijn eigen fotografie, dus wou ik dat ook voor onze eigen koppelshoot. Dus bedankt Mirna! Je deed dat allemaal. Binnenkort hangen enkele van de foto’s uitvergroot in mijn living, I tell you! Ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen … het is alles wat ik wou en meer.

Benieuwd hoe wij zo spontaan voor de lens konden staan? In mijn GRATIS DOWNLOAD vertel ik je mijn beste tips om zelf spontane en authentieke foto’s te maken.

 

BTW BE0705942244

© 2021 – Manon Engels Photography