fbpx
Intiem burgerlijk huwelijk_Evi & Jan_Kempen_Manon Engels Photography_Huwelijksfotografie in Oost-Vlaanderen

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de Kempen

Mar 17, 2022 | Huwelijk

Het intieme burgelijk huwelijk van Evi & Jan

 

De dag van het burgerlijk huwelijk van Evi & Jan, trok ik naar de Kempen.

Evi & Jan trouwden op hun eigen manier, met zoveel mooie details verwerkt in hun dag. Ze waren omgeven door familie en vrienden, de zon en heel veel liefde.

Ze maakten zich samen klaar, elk in een ander deel van hun huis. Ondertussen moest ik ervoor zorgen dat geen van beide elkaar al zag voor hun first look. Mission accomplished! Want ze zagen elkaar voor het eerst in de tuin. Daar gaf Evi aan Jan ook een heel mooi cadeautje: een pin met de foto van Jan’s overleden papa. Zo kon hij er die dag toch bij zijn.

De koppelshoot die dag deden we in een natuurdomein dichtbij. 23 muggenbeten (ja, ik heb ze geteld haha) later had ik de meest liefdevolle foto’s van hen beiden en keerden we terug. De laatste halte die dag was de begraafplaats waar Evi haar bruidsboeket neerlegde op het graf van haar schoonpapa. 

 

Trouw jij binnenkort en ben je ondertussen helemaal verliefd op mijn werk geworden? Neem snel een kijkje op de infopagina of stuur me een bericht om de brochure te ontvangen!

 

0 Comments

Deze zal je ook leuk vinden

HET NIEUWSTE WERK OP DE BLOG

Huwelijk op kasteeldomein ‘Château de l’Ardoisière’

Huwelijk op kasteeldomein ‘Château de l’Ardoisière’

Huwelijk van Erlinde & Maarten op het domein van Château de l'Ardoisière in Wallonië  Trouwen in een kasteel Al je familie en beste vrienden samenbrengen op een prachtig kasteeldomein. Dat was exact wat Erlinde en Maarten deden voor hun huwelijk. Een...