Liesbeth

EEN PRACHTIGE MAMA MET HAAR TRIBE

Liesbeth kwam tot de vaststelling dat ze veel te weinig foto’s had van zichzelf samen met haar kinderen. Dat was dus meteen het doel van de shoot: haar fotograferen temidden van haar gezin. Liesbeth tonen zoals ze is en in haar rollen als vrouw, als partner en vooral als mama.

De shoot zelf verliep super ontspannen. Ik denk dat Liesbeth en Andreas de meest avontuurlijke ouders zijn, afgaande op hun twee kinderen (love it!). Esteban en Olivia klommen in de bomen, renden in de heide, … heerlijk!

Ik wou Liesbeth’s gezin vastleggen zoals ze zijn zodat ze zich 100% zouden herkennen in de foto’s. Foto’s in het genre “lach eens mooi naar de camera” zijn niet echt aan mij besteed, zoals je ondertussen wel al door had. Daarom liet ik de kinderen ook echt doen. Ik gaf kleine aanwijzingen, ging mee op in hun spelletjes en fantasie zodat de shoot voor hen een plezante beleving werd. Het werd een hele fijne middag met ook ongelooflijk spontane beelden als resultaat.

Liesbeth belde me ook op nadat ze de foto’s ontvangen had. Ik zat met een smile van oor tot oor aan de telefoon te luisteren naar haar lieve woorden: “De foto’s zijn écht zoals we zijn als gezin en ik ga deze zo hard koesteren. De foto’s waarop we knuffelen zijn echt super mooi en die zullen ook voor de kinderen later fijn zijn om te koesteren. Maar de foto’s waarop we écht gek zijn, zijn die waarop we gek doen. Wij die dansen in de heide, Esteban die pannenkoeken eet, … We kunnen ook echt niet kiezen uit alle foto’s, dus we nemen ze gewoon allemaal. Dankjewel Manon om dit te fotograferen!.”

Ja, mijn hart is toen een beetje gesmolten haha. Liesbeth was ook mijn allereerste bruid. Heerlijk om klanten te zien terugkeren en telkens weer hen zoveel kostbaars te kunnen geven. Dat is écht waarom ik fotografeer.