Bienvenue Juliette

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Toen Nona zwanger was van haar tweede kindje, vroeg ze me of ik haar en haar gezinnetje nog eens wou fotograferen. Uiteraard. Ik moet daar zelfs niet over nadenken. Zwangerschappen fotograferen doe ik zó ontzettend graag. Er is geen enkel moment waarop een vrouw zo’n mooie en natuurlijke ‘glow’ heeft als tijdens haar zwangerschap. Doe daar dan nog een mooie outfit bij en een toplocatie en we zitten helemaal goed.

En zo begonnen we dus te plannen. Pinterest-moodboardje gemaakt, outfit besproken en uiteraard de dag vastgelegd.  “Wat denk je van 25 februari?” Prima voor mij! En dus stond die datum al enkele weken op voorhand in m’n agenda gepland. Moest het dan slecht weer worden, dan hadden we nog even tijd om de shoot opnieuw te plannen. Nona zou 15 maart maar bevallen.

Samen met haar man Geoffrey en hun über-koddige zoon Jérôme trokken we dus naar de Kalmthoutse heide. Op weg daar naartoe viel de regen met bakken uit de lucht (holy crap, zondvloed en al …). We stonden zelfs op het punt om terug te keren naar huis. Gelukkig had Nona er goede moed op (en buienradar ook haha). We hadden echt tonnen geluk, want de shoot kon doorgaan zonder een drupje regen. Zij blij, ik blij (dancing inside). En Jérôme die had ook de tijd van z’n leven. Logisch toch, want de Kalmthoutse heide is voor een peuter gewoon een gigantisch speelterrein.

En guess what?! De ochtend nadien kreeg ik van Nona een berichtje op Instagram met de boodschap dat kleine Juliette die nacht haar intrede had gemaakt. Ik moet er een kwartier lang heel gek uit gezien hebben, want ik stond te lachen naar m’n smartphone en bleef maar herhalen: “Hoe kan dit?”. Juliette wou blijkbaar zo snel mogelijk haar gezinnetje vervoegen, maar gunde haar mama absoluut eerst nog die fotoshoot.

Bedankt lieve kleine Juliette!

 

BTW BE0705942244

© 2021 – Manon Engels Photography