fbpx

Herinneringen aan wat voor jou écht telt

Zwangerschapsfotografie & gezinsfotografie

Mama of papa zijn is ongetwijfeld de speciaalste rol in je leven. Van volop uitkijken naar je baby tijdens de zwangerschap tot samen gezellig knuffelen op zondagochtend. Hoe eenvoudig die momenten ook mogen lijken, ze zijn zó speciaal en waardevol. 

En soms wil je toch echt even op pauze drukken? Je wil die momenten samen kunnen koesteren, een heel leven lang. Hoe fijn is het dan om daarvan te kunnen blijven genieten door je huis te vullen met die mooie herinneringen in de vorm van foto’s.

Zwangerschapsfotografie, moedermomenten, fotoshoot zwangerschap

Blijf genieten van je mooiste momenten als mama en papa

Het is zo leuk om als fotograaf te kunnen ‘meegroeien’ met jouw gezin. Ondertussen fotografeerde ik al verschillende gezinnen, zwangerschappen en ook newborns en ik kan je zeggen dat élk moment zo waardevol is. Daarom kan je me ook meenemen doorheen jouw hele ‘journey of motherhood’ en bied ik deze fotoshoots aan:

 • zwangerschapsfotografie
 • lifestyle newborn fotografie
 • gezinsfotografie

 

Je wou altijd al heerlijk spontane gezinsfoto’s of zwangerschapsfoto’s om jullie huis die extra persoonlijke touch te geven? Je houdt niet van geforceerd gedoe of stijfjes geposeerde beelden? Je zit echt helemaal goed hier! Ik documenteer jullie verhaal graag zoals het is: eerlijk, vol liefde en emotie.

En het stopt niet bij digitale foto’s! Mijn werkwijze is wat dat betreft uniek en ik laat je daar heel graag mee kennismaken.

Dit zeggen andere mama’s

“Zo mooi! Ik kreeg er tranen van in m’n ogen toen ik de foto’s bekeek.”

Brenda
“De foto’s zijn zelfs nog méér dan waarop ik gehoopt had. We staan er echt op zoals we zijn als gezin. Van sommige foto’s lag ik ook echt in een deuk van het lachen. Bedankt Manon!”
Anne
“Wauw! Echt een dikke merci! Heb er tranen van in mijn ogen. Ik kan niet stoppen met kijken. Als de baby geboren is, willen we dit nog een keer doen met ons drietjes.”
Elyne

Wat ik je bied bij zwangerschapsfotografie en gezinsfotografie

 • een heel persoonlijke werkwijze
 • veel geduld (onmisbaar bij het fotograferen van je kindjes)
 • een heel unieke en persoonlijke werkwijze
 • een fotoshoot van 1 à 1,5 uur (maar we hebben tijd)
 • persoonlijke begeleiding via kledingtips, locatietips, etc.
 • een foto reveal via een persoonlijke online galerij
 • een album zit inbegrepen bij elk fotopakket
 • de allermooiste en meest kwalitatieve fotoproducten (albums, fotolijsten, fine-art prints, …)
Gezinsfotografie van Annen spontane gezinsfoto's, documentaire fotoshoot, gezinsportret, gezinsfotografie, spontane familiefoto's
Gezinsfotografie_Manon Engels Photography

Mijn werkwijze: net een beetje anders

01

Voor de fotoshoot luister ik graag naar jou. De kracht van je foto’s schuilt ‘m in je verhaal dat ik vastleg. Welke foto’s wil jij als mama dolgraag hebben? Wil je graag in de studio een portretreeks laten maken met je kind? Of liever met je hele gezin op locatie een gezinsfotoshoot doen?

We denken ook alvast even na over hoe je precies de foto’s bij je thuis wil brengen: aan de muur, in een album, … .

02

Tijdens de fotoshoot laat ik je volledig jezelf zijn. Ik geef tips en stuur jullie wat aan, maar het belangrijkste is dat de fotoshoot leuk is voor jou (én je kindjes). Zo creëren we spontane beelden. Dus geen geforceerd gedoe of ongemakkelijk poseren. Gewoon puur jij en je gezin!

03

De fotoreveal is de kers op de taart! Dit is waar ik echt anders te werk ga: je blijft niet achter met een berg digitale fotobestanden. Welk fotopakket je ook kiest, je krijgt alvast een prachtig (fine-art) album én je kan in de webshop ook nog andere mooie fotoproducten aankopen (van prints tot fotokaders, …).

Wanddecoratie van gezinsfotografie

Prijzen voor gezinsfotografie en zwangerschapsfotografie

Voor de koppelfotoshoot betaal je een session fee van €150. Hierin zit o.a. de voorbereiding, de shoot zelf en de verplaatsing binnen een straal van 35km rond mijn studio in Sint-Niklaas vervat.

Na de fotoshoot ontvang je (max. 4 weken nadien) een online fotogalerij. Je kan daarbij kiezen uit 3 fotopakketten. De fotopakketten starten aan €229 waarbij telkens een combinatie van digitale foto’s met één of meerdere mooie fotoproducten wordt gemaakt. Je kan ook losse fotoproducten aankopen.

Heb je nog bepaalde vragen? Vergeet zeker niet de veelgestelde vragen te bekijken! 

Ik heb alvast zoveel zin om dit avontuur met jullie aan te gaan!

Manon Engels

info@manonengels.be

BTW BE0705942244

© 2021 – Manon Engels Photography

privacy policy