M
Manon Engels Photography, lifestyle- en huwelijksfotografie , trouwfotograaf uit Oost-Vlaanderen , huwelijksfotograaf

Welkom! Ik ben Manon

Geniet. Koester. Herinner.

Daarom draait fotograferen. Jij geniet van het moment, van de (zelf)liefde in je leven en koestert nadien de herinneringen die generatie na generatie zullen meegaan. Fotografie is een kunstvorm die over jou gaat. Omdat jouw verhaal het waard is om te vertellen.

 

Moedermomenten: zwangerschapsfotografie & gezinsfotografie

Moedermomenten: zwangerschapsfotografie & gezinsfotografie

Zwangerschapsfotografie, moedermomenten, fotoshoot zwangerschap

Blijf genieten van je mooiste momenten als mama

Hoe eenvoudig ze ook mogen lijken, die momentjes met je kind, ze zijn zó speciaal en waardevol. Dansen in pyjama, een wandeling in het bos, of met een lekkere chocomelk in de zetel naar een film kijken. Ik noem ze jouw moedermomenten.

Soms wil je toch echt even op pauze drukken? Ze worden zo snel groot en je wil die momenten kunnen koesteren, een heel leven lang. Hoe fijn is het dan om daarvan te kunnen blijven genieten door je huis te vullen met die mooie herinneringen.

 

Welke van jouw moedermomenten kan je laten fotograferen?

Het is zo leuk om als fotograaf te kunnen ‘meegroeien’ met jouw gezin. Ondertussen fotografeerde ik al verschillende mama’s hun mooie moedermomenten en ik kan je zeggen dat elk moment zo waardevol is. Daarom kan je me ook meenemen doorheen jouw hele ‘journey of motherhood’ en bied ik je:

 

  • zwangerschapsfotografie
  • lifestyle newborn fotografie
  • gezinsfotografie

Dit zeggen andere mama’s

“Zo mooi! Ik kreeg er tranen van in m’n ogen toen ik de foto’s bekeek.”

Brenda
“De foto’s zijn zelfs nog méér dan waarop ik gehoopt had. We staan er echt op zoals we zijn als gezin. Van sommige foto’s lag ik ook echt in een deuk van het lachen. Bedankt Manon!”
Anne
“Wauw! Echt een dikke merci! Heb er tranen van in mijn ogen. Ik kan niet stoppen met kijken. Als de baby geboren is, willen we dit nog een keer doen met ons drietjes.”
Elyne

Wat ik je bied bij zwangerschapsfotografie en gezinsfotografie

  • een heel persoonlijke werkwijze
  • veel geduld (onmisbaar bij het fotograferen van je kindjes)
  • 1,5 uur fotografie op een ontspannen en leuke manier die jou in beeld brengt zoals je écht bent als mama, alleen of samen met je gezin
  • toegang tot mijn gids met kledingtips & lijst met favoriete fotolocaties
  • mini-album met je favo foto’s
  • fotoproducten van de allermooiste kwaliteit én begeleiding bij het uitzoeken daarvan tijdens de foto reveal sessie in de studio
Gezinsfotografie van Annen spontane gezinsfoto's, documentaire fotoshoot, gezinsportret, gezinsfotografie, spontane familiefoto's

Mijn werkwijze: net een beetje anders

01

Voor de fotoshoot luister ik graag naar jou. De kracht van je foto’s schuilt ‘m in je verhaal dat ik vastleg. Welke foto’s wil jij als mama dolgraag hebben? Wil je graag in de studio een portretreeks laten maken met je kind? Of liever met je hele gezin op locatie een gezinsfotoshoot doen?

We denken ook alvast even na over hoe je precies de foto’s bij je thuis wil brengen: aan de muur, in een album, … .

02

Tijdens de fotoshoot laat ik je volledig jezelf zijn. Ik geef tips en stuur jullie wat aan, maar het belangrijkste is dat de fotoshoot leuk is voor jou (én je kindjes). Zo creëren we spontane beelden. Dus geen geforceerd gedoe of ongemakkelijk poseren. Gewoon puur jij en je gezin!

03

De fotoreveal sessie in de studio is de kers op de taart! Dit is waar ik echt anders te werk ga, door je foto’s te vertalen in geprinte fotoproducten. Ik laat je niet achter met een hoop digitale bestanden die wegkwijnen op je laptop. Ik nodig je uit en we bekijken samen de foto’s. Echt een super leuk moment!

Nadien toon ik je alle printopties. Een fotoalbum maken of liever mooie wanddecoratie voor aan de muur? Het kan allemaal én het is volledig op maat van jouw wensen. Uiteraard kan je ook alle digitale prints aankopen.

Wanddecoratie van gezinsfotografie

Prijzen voor moedermomenten

Voor de fotoshoot zelf betaal je een session fee van €180. Hier zitten nog geen foto’s in, omdat je tijdens de fotoreveal sessie helemaal zelf kiest welke fotoproducten je wil en of je ook de digitale foto’s wil.

Klanten geven hierbij gemiddeld tussen de €250 en €1700 uit.

Heb je nog bepaalde vragen? Vergeet zeker niet de veelgestelde vragen te bekijken! 

Ik heb alvast zoveel zin om dit avontuur met jullie aan te gaan!

Manon Engels

info@manonengels.be

BTW BE0705942244

© 2021 – Manon Engels Photography

privacy policy