fbpx

Minisessies in de studio

30 april & 1 mei 2022

Studio Manon Engels Photography

Sint-Niklaas

Koppelshoot, spontane koppel fotoshoot, fotoshoot koppel
Female Glamour Portret_Studioportret_Portretfotografie_Manon Engels Photography

Waarom een minisessie?

Een fotoshoot staat al lang op je verlanglijstje, maar de cameravrees houd je toch wat tegen. “Ik ben echt niet goed in poseren”. Ondertussen zijn ook de foto’s aan je muur aan vervanging toe. Sommige zijn selfies dus kwaliteit nihil.

Klinkt dat allemaal herkenbaar? Een minisessie is dan voor jou de ideale oplossing. Zoals het woord ‘minisessie’ al doet vermoeden is het geen uitgebreide, full-experience fotoshoot, maar een korte fotoshoot die jou al eens doet proeven van een fotoshoot-ervaring bij Manon Engels Photography. 

En je krijgt van mij nog een cadeau, namelijk een luxueuze fotoprint van 20 x 30 cm! 

Klinkt goed toch?!

Hoe verlopen de minisessies?

Stap 1 – De boeking

Kies je tijdslot in de bookingsagenda en reserveer je plekje door de session fee van €150 te betalen.

Je ontvangt een bevestigingsmail (check zeker je spam). Een tweetal weken voor de minisessie krijg je ook nog leuke kledingtips in je mailbox. Dat bespaart je alvast keuzestress. 

Stap 2 – De mini fotoshoot

Yes, het is zover! Ik begeleid jou tijdens de fotoshoot naar de mooiste portretten. Geen stress, het is echt niet moeilijk. Gewoon genieten van het moment! Om jou van een optimale service en genoeg tijd te garanderen , is het aantal personen per sessie beperkt to max. 5.

 

Stap 3 – De foto’s kiezen

Na max. 4 weken ontvang je jouw online fotogalerij in je mailbox. Daarin staan alle zorgvuldig bewerkte foto’s van jouw minisessie. Je hebt de keuze uit 3 fotopakketten met telkens een bepaald aantal foto’s én toegang tot de webshop met super mooie fotoproducten. Die worden bij jou aan de voordeur geleverd.

JOUW INVESTERING IN TIJDLOZE HERINNERINGEN

prijzen

Een minisessie bestaat uit 2 delen: de session fee en het fotopakket dat je nadien kiest. De session fee bedraagt €150. Dit is de prijs voor de shoot zelf en de voorbereiding. Het fotopakket met een bepaald aantal beelden én printkrediet kies en betaal je na de shoot wanneer je de online galerij ontvangt.

En er is iets EXTRA! Je krijgt namelijk van mij een hele mooie en luxueuze fotoprint (20x30cm) cadeau van je favoriete foto uit de reeks!

 

De fotopakketten

Fotopakket I

5 foto’s die je zelf kan uitkiezen in hoge én in webresolutie

€25 printkrediet om mooie prints te kopen in de webshop

 

Prijs: €105

Fotopakket II

10 foto’s die je zelf kan uitkiezen in hoge én in webresolutie

€50 printkrediet om mooie prints te kopen in de webshop

 

Prijs: €200

Fotopakket III

Alle foto’s (ongeveer 20 à 25-tal) in hoge én in webresolutie

€100 printkrediet om mooie prints te kopen in de webshop

 

Prijs: €350

Huwelijksfotografie_Oost-Vlaanderen_Manon Engels Photography_Nina & Nico

Op elke fotoshoot & service zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Door de session fee te betalen, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

WAT KAN JE IN DE WBESHOP ZOAL KOPEN ?

de mooiste FOTOPRODUCTEN

Minisessies_Fotoproduct_Folio
Minisessies_Fotoproduct_Fotoprints

Hier zie je een selectie van wat mogelijk is: prints, fotokaders, een driedelige folio in linnen, … en nog veel meer!

Minisessies_Fotoproduct_Fotolijst
Minisessies_Fotoproduct_Fotolijsten

EXTRA INFO

Veelgestelde vragen over de minisessies

Wat is het verschil met een full-experience fotoshoot?

Bij een full-experience fotoshoot zit er nog meer vervat in de ervaring. Zo plannen we samen via een moodboard en een vragenlijst je fotoshoot. De fotoshoot zelf duurt 1 à 1,5 uur. Nadien nodig ik je uit in mijn studio voor een ‘photo reveal sessie’. Dat is de kers op de taart! Daar krijg je voor het eerst live je foto’s te zien. Dat is altijd een heel mooi en vaak ook emotioneel moment. Ik begeleid jullie ook persoonlijk in het uitkiezen van jullie prints, albums en fotolijsten. Deze fotoshoots starten aan €459.

Hoe leg ik een minisessie vast?

Van zodra je de session fee betaalt voor jouw gekozen tijdslot, is de boeking definitief.

Voor welke gelegenheden is zo'n minisessie geschikt?

Dat kunnen allerlei gelegenheden zijn. Misschien wil jij graag een paar mooie foto’s van je zwangere buikje? Of hebben jij en je partner eigenlijk geen enkele mooie foto samen? Misschien wil je graag een mooi portret van je kindjes samen? Al die redenen zijn goed!

Ik heb geen kredietkaart. Hoe kan ik betalen?

De online betaling kan via Visa of Mastercard. Heb je die niet? Geen probleem! Stuur me een mailtje op info@manonengels.be met de datum en het tijdsslot dat je wil reserveren. Ik stuur je dan een factuur die je via overschrijving kan voldoen. 

Hoe lang duurt een minisessie?

Een minisessie duurt 20 minuten. Ik voorzie altijd pauze voor en na je tijdslot, zodat ik niet in tijdsnood kom en jij ook je tijd krijgt om te wennen voor de lens. 

Wij kunnen niet lachen op commando. Wat nu?

Geen probleem, ik kan dat ook niet! Je zal mij daarom niet horen zeggen: “Lach eens naar de camera”. Dat is niet mij stijl van fotograferen en het zal sowieso geforceerd overkomen. Dus let’s not go there. Veel liever geef ik kleine opdrachtjes waardoor je net heel spontaan zal lachen.

Wat doe ik best aan?

Er zullen twee verschillende achtergronden zijn die dag. Zo krijg je een mooie variatie in je foto’s. Ongeveer een tweetal weken voor de minisessie ontvang je leuke kledingtips in je mailbox. Zo weet je meteen welke outfit best past bij de settings die dag. 

Manon Engels Photography_portret door Soul Studio

 

Reserveer jouw tijdslot

Jij hebt ondertussen helemaal zin gekregen in die mini fotosessie! En je wil meteen ook die gratis luxueuze fotoprint claimen? Dat kan door je plekje nu te reserveren via de onderstaande knop. 

Ik zie je graag in mijn studio op 30 april of 1 mei. Tot dan!