fbpx
 

Romantische koppelshoot in de stad

by | Mar 4, 2021 | koppelshoot

Fotoshoots hoeven niet altijd in de natuur te zijn. De stad biedt evenveel mogelijkheden tot mooie, creatieve beelden. Gent is één van m’n favo plekken daarvoor. De oude binnenstad is zo mooi!

Het weerbericht voorspelde die dag regen. En in tegenstelling tot wat je misschien verwacht, wou ik al zo lang eens een fotoshoot in de regen doen. Ik zag het al helemaal voor me en ook Lieselot & Maarten waren helemaal mee met het plan. Originaliteit gegarandeerd in de foto’s! Uiteindelijk bleef de regen uit. Maar kijk vooral naar de heerlijke beelden die we konden schieten. Wist je trouwens dat bewolkt weer héél goed is om te fotograferen? Het wolkendek vormt namelijk een soort filter voor het harde zonlicht: “Hallo zacht licht!”

Lieselot & Maarten gingen er tijdens de shoot ook echt helemaal voor. Het feit dat er al eens mensen voorbij wandelden, bracht hen niet van hun stuk. Heerlijk wanneer ze zo opgaan in de shoot! Heel vaak hebben koppels in het begin wat aanmoediging nodig en dat is ook heel normaal. Je staat immers niet elke dag voor de camera. Net daarom investeer ik ook altijd veel tijd in het leren kennen van een koppel. Voor een fotoshoot krijg je van mij steeds een vragenlijstje doorgestuurd zodat ik jullie al wat beter leer kennen. Ook tijdens de shoot vinden koppels het heel aangenaam dat ik met hen een babbeltje sla. Praat ook gerust over je onzekerheden i.v.m. de shoot. Denk je dat je niet spontaan zal overkomen? Je bent niet de enige! En toch kan ik elk koppel telkens verbazen met de beelden die ze krijgen. Dat is het aller-allerbeste compliment! Zeker weten trouwens dat jij dit ook kan!

Ik geef ook standaard enkele tips aan voor we aan de shoot beginnen. Zo mag je van mij heel de tijd praten met elkaar, je eigen impulsen volgen (ik volg jullie wel) en gewoon alleen met elkaar bezig zijn. Een beetje quality time voor jullie, met nadien beelden die jullie liefde uitstralen, heerlijk toch?!

 

You may Also Like..

Laura & Michiel: een koppelshoot in de sneeuw

Laura & Michiel: een koppelshoot in de sneeuw

Laura & Michiel LIEFDE VIEREN IN DE SNEEUWOf een fotoshoot in de sneeuw hoog op mijn bucketlist stond? Wees maar zeker! Laura & Michiel trouwden op 8 februari 2021, de dag dat er in Vlaanderen nog eens een dik pak sneeuw viel. En hoe leuk is het wanneer je...

0 Comments