fbpx
 

Inspiratie voor je romantische fotoshoot bij zonsondergang

by | Aug 16, 2021 | koppelshoot

Jij wil dolgraag een romantische fotoshoot doen en liefst van al bij zonsondergang? Hier vind je alvast inspiratie uit één van de mooiste shoots die ik al deed!  

 

Waarom een romantische fotoshoot doen bij zonsondergang? 

Je hoorde ondertussen de term ‘golden hour’ misschien al eens? Dat vindt plaats het uur net na zonsopgang en net voor zonsondergang. Het is een favoriet tijdstip van menig fotografen, waaronder ook van mij. Het licht is dan waanzinnig mooi omdat het letterlijk een gouden kleur heeft (aha: vandaar golden hour) én ook heel zacht is qua intensiteit. Ideaal dus om je romantische fotoshoot in te doen! Het geeft je foto’s een heel romantische sfeer en dat is waar we voor gaan.

Madelinde en Stefan wilden heel graag bij zonsondergang hun liefde laten fotograferen. We trokken naar de Kalmthoutse Heide en al snel werd de fotoshoot een lange wandeling. Alsof we elkaar al jaren kenden stapten we door het landschap, ontdekten we mooie plekken en fotografeerde ik hen op de meest mooie en spontane manier. Je kan hier ook meteen de slideshow van hun romantische fotoshoot bekijken. Het resultaat is heerlijk!

Of ik die dag met een vrolijk gevoel ging slapen? Reken maar! 

 

Elk seizoen anders

Ben je absoluut geen ochtendmens of nachtuil? Dan kan je jouw golden hour fotoshoot beter plannen in de lente of herfst. Dan zal de zonsopgang en zonsondergang namelijk niet zo vroeg/laat op de dag plaatsvinden. Ook wanneer je graag een gezinsfotoshoot bij zonsondergang doet, zijn die seizoenen een aanrader!

 

Helemaal wild geworden van het idee om zelf een romantische fotoshoot te doen met je partner? Neem snel een kijkje op de infopagina of stuur me een bericht met jouw idee!

You may Also Like..

Romantische koppelshoot in de stad

Romantische koppelshoot in de stad

Romantische koppelshoot in de stadFotoshoots hoeven niet altijd in de natuur te zijn. De stad biedt evenveel mogelijkheden tot mooie, creatieve beelden. Gent is één van m'n favo plekken daarvoor. De oude binnenstad is zo mooi! Het weerbericht voorspelde die dag regen....

Laura & Michiel: een koppelshoot in de sneeuw

Laura & Michiel: een koppelshoot in de sneeuw

Laura & Michiel LIEFDE VIEREN IN DE SNEEUWOf een fotoshoot in de sneeuw hoog op mijn bucketlist stond? Wees maar zeker! Laura & Michiel trouwden op 8 februari 2021, de dag dat er in Vlaanderen nog eens een dik pak sneeuw viel. En hoe leuk is het wanneer je...

0 Comments