fbpx
Koppelshoot, spontane koppel fotoshoot, fotoshoot koppel

Jullie connectie & liefde vereeuwigd op beeld

Je wou altijd al heerlijk spontane koppelfoto’s om jullie huis die extra persoonlijke touch te geven? Je houdt niet van geforceerd gedoe of stijfjes geposeerde beelden? Je zit echt helemaal goed hier! Ik documenteer jullie verhaal graag zoals het is: eerlijk, vol emotie en met aandacht voor jullie connectie. Samen zoeken we naar de mooiste manier om jullie liefde voor elkaar in beeld te brengen.

En het stopt niet bij digitale foto’s! Mijn werkwijze is wat dat betreft uniek en ik laat je daar heel graag mee kennismaken.

Wat ik jullie bied

  • een heel unieke en persoonlijke werkwijze met tedere, romantische foto’s als resultaat
  • een koppelfotoshoot van 1 à 1,5 uur (maar we hebben tijd)
  • persoonlijke begeleiding via kledingtips, locatietips, etc.
  • een foto reveal sessie via een persoonlijke online galerij
  • een album zit inbegrepen bij elk fotopakket
  • de allermooiste en meest kwalitatieve fotoproducten (albums, fotolijsten, fine-art prints, …)

Mijn werkwijze voor jullie koppelshoot

01

Voor de shoot luister ik graag naar jullie. De kracht van de foto’s schuilt ‘m in jullie verhaal. Dus wat maakt jullie zo’n goed duo en wat jullie verwachten van de koppelshoot? 

Weten jullie al wat jullie met de foto’s willen doen? Je zal zien, ze zijn te waardevol om alleen op je smartphone te bekijken. Wat denk je van een fine-art album of een mooie collectie fotolijsten voor aan de muur?

02

Tijdens de fotoshoot laat ik jullie als koppel volledig jezelf zijn. Ik geef tips en stuur jullie wat aan, maar het belangrijkste is dat jullie genieten van de tijd samen. Zo creëren we spontane beelden. Dus geen geforceerd gedoe of ongemakkelijk poseren. Gewoon puur jullie, zodat de foto’s echt uitstralen hoe jullie als koppel zijn.

03

De fotoreveal is de kers op de taart! Dit is waar ik echt anders te werk ga: je blijft niet achter met een berg digitale fotobestanden. Welk fotopakket je ook kiest, je krijgt alvast een prachtig (fine-art) album én je kan in de webshop ook nog andere mooie fotoproducten aankopen (van prints tot fotokaders, …).

ik doe het net een beetje anders

ik doe het net een beetje anders

Wat anderen zeggen

“Het zijn echt mooie foto’s! Het was ook tof dat we nog eens wat me-time hadden. Onze koppelfotoshoot was ideaal daarvoor.”

Carie & Killian

Koppelshoot, koppel fotoshoot

“We hebben nog geen moment spijt dat we er in geïnvesteerd hebben. Ze zijn ze prachtig en kon het niet mooier inbeelden!”

Eline & Yonghao

Koppelshoot, spontane koppel fotoshoot, fotoshoot koppel

Wat anderen zeggen

“We hebben nog geen moment spijt dat we er in geïnvesteerd hebben. Ze zijn ze prachtig en kon het niet mooier inbeelden!”

Eline & Yonghao

Koppelshoot, spontane koppel fotoshoot, fotoshoot koppel
Wanddecoratie van koppelshoot

Prijzen

Voor de koppelfotoshoot betaal je een session fee van €150. Hierin zit o.a. de voorbereiding, de shoot zelf en de verplaatsing binnen een straal van 35km rond mijn studio in Sint-Niklaas vervat.

Na de fotoshoot ontvang je (max. 4 weken nadien) een online fotogalerij. Je kan daarbij kiezen uit 3 fotopakketten. De fotopakketten starten aan €229 waarbij telkens een combinatie van digitale foto’s met één of meerdere mooie fotoproducten wordt gemaakt. Je kan ook losse fotoproducten aankopen.

Heb je nog bepaalde vragen? Vergeet zeker niet de veelgestelde vragen te bekijken! 

Ik heb alvast zoveel zin om dit avontuur met jullie aan te gaan!

Wil je alvast inspiratie opdoen?
Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de Kempen

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de Kempen

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de KempenHet intieme burgelijk huwelijk van Evi & Jan   De dag van het burgerlijk huwelijk van Evi & Jan, trok ik naar de Kempen. Evi & Jan trouwden op hun eigen manier, met zoveel mooie details verwerkt in hun...

Manon Engels

info@manonengels.be

BTW BE0705942244

© 2021 – Manon Engels Photography

privacy policy