M
Manon Engels Photography, lifestyle- en huwelijksfotografie , trouwfotograaf uit Oost-Vlaanderen , huwelijksfotograaf

Welkom! Ik ben Manon

Geniet. Koester. Herinner.

Daarom draait fotograferen. Jij geniet van het moment, van de (zelf)liefde in je leven en koestert nadien de herinneringen die generatie na generatie zullen meegaan. Fotografie is een kunstvorm die over jou gaat. Omdat jouw verhaal het waard is om te vertellen.

 
Koppelshoot, spontane koppel fotoshoot, fotoshoot koppel

Jullie connectie & liefde vereeuwigd op beeld

Je wou altijd al heerlijk spontane koppelfoto’s om jullie huis die extra persoonlijke touch te geven? Je houdt niet van geforceerd gedoe of stijfjes geposeerde beelden? Je zit echt helemaal goed hier! Ik documenteer jullie verhaal graag zoals het is: eerlijk, vol emotie en met aandacht voor jullie connectie. Samen zoeken we naar de mooiste manier om jullie liefde voor elkaar in beeld te brengen.

En het stopt niet bij digitale foto’s! Mijn werkwijze is wat dat betreft uniek en ik laat je daar heel graag mee kennismaken.

Wat ik jullie bied

  • een heel unieke en persoonlijke werkwijze
  • een fotoshoot van 1,5 uur (en ik beloof, ‘t is plezant!)
  • toegang tot mijn gids met kledingtips & lijst met favoriete fotolocaties
  • een foto reveal sessie in de studio
  • mini-album met jullie favo foto’s

Mijn werkwijze voor jullie koppelshoot

01

Voor de shoot luister ik graag naar jullie. De kracht van de foto’s schuilt ‘m in jullie verhaal, dus hoor ik graag wat jullie zo’n goed duo maakt en wat jullie verwachten van de koppelshoot. 

Weten jullie al wat jullie met de foto’s willen doen?  Denk er alvast eens over na.

02

Tijdens de fotoshoot laat ik jullie als koppel volledig jezelf zijn. Ik geef tips en stuur jullie wat aan, maar het belangrijkste is dat jullie genieten van de tijd samen. Zo creëren we spontane beelden. Dus geen geforceerd gedoe of ongemakkelijk poseren. Gewoon puur jullie, zodat de foto’s echt uitstralen hoe jullie als koppel zijn.

03

De fotoreveal sessie in de studio is de kers op de taart! Dit is waar ik echt anders te werk ga, door je foto’s te vertalen in geprinte fotoproducten. Ik laat je niet achter met een hoop digitale bestanden die wegkwijnen op je laptop. Ik nodig jullie en we bekijken samen de foto’s. *Insert een glaasje cava*

Nadien kunnen jullie kiezen uit alle printopties die ik aanbied. Een fotoalbum maken of liever mooie wanddecoratie voor aan de muur? Uiteraard kan je ook alle digitale prints aankopen.

ik doe het net een beetje anders

ik doe het net een beetje anders

Wat anderen zeggen

“Het zijn echt mooie foto’s! Het was ook tof dat we nog eens wat me-time hadden. Onze koppelshoot was ideaal daarvoor.”

Carie & Killian

Koppelshoot, koppel fotoshoot

“We hebben nog geen moment spijt dat we er in geïnvesteerd hebben. Ze zijn ze prachtig en kon het niet mooier inbeelden!”

Eline & Yonghao

Koppelshoot, spontane koppel fotoshoot, fotoshoot koppel

Wat anderen zeggen

“We hebben nog geen moment spijt dat we er in geïnvesteerd hebben. Ze zijn ze prachtig en kon het niet mooier inbeelden!”

Eline & Yonghao

Koppelshoot, spontane koppel fotoshoot, fotoshoot koppel
Wanddecoratie van koppelshoot

Prijzen

Voor de fotoshoot zelf betaal je een session fee van €180. Hier zitten nog geen foto’s in, omdat je tijdens de fotoreveal sessie helemaal zelf kiest welke fotoproducten je wil en of je ook de digitale foto’s wil.

Klanten geven hierbij gemiddeld tussen de €250 à €1700 uit.

Heb je nog bepaalde vragen? Vergeet zeker niet de veelgestelde vragen te bekijken! 

Ik heb alvast zoveel zin om dit avontuur met jullie aan te gaan!

Wil je alvast inspiratie opdoen?
Romantische koppelshoot in de stad

Romantische koppelshoot in de stad

Romantische koppelshoot in de stadFotoshoots hoeven niet altijd in de natuur te zijn. De stad biedt evenveel mogelijkheden tot mooie, creatieve beelden. Gent is één van m'n favo plekken daarvoor. De oude binnenstad is zo mooi! Het weerbericht voorspelde die dag regen....

Laura & Michiel: een koppelshoot in de sneeuw

Laura & Michiel: een koppelshoot in de sneeuw

Laura & Michiel LIEFDE VIEREN IN DE SNEEUWOf een fotoshoot in de sneeuw hoog op mijn bucketlist stond? Wees maar zeker! Laura & Michiel trouwden op 8 februari 2021, de dag dat er in Vlaanderen nog eens een dik pak sneeuw viel. En hoe leuk is het wanneer je...

Manon Engels

info@manonengels.be

BTW BE0705942244

© 2021 – Manon Engels Photography

privacy policy