Jouw investering

Lifestyle
shoots

Dit is exact waar het om draait! Jouw ‘tribe‘ waar je zo fier op bent. De partner van je dromen, je über-schattige kindjes, … en de momenten waarop je samen bent. Het zijn die momenten die écht tellen. En laat ons eerlijk zijn: het gaat allemaal zo snel! Je knippert met je ogen en voem, je bent plots weer wat jaartjes ouder.

Wil jij die waardevolle momenten blijven herinneren? Dan zit je hier hélemaal goed! Want dat is waar mijn foto’s voor zullen zorgen.

Je staat op het punt één van de beste investeringen ooit te doen! Want in tegenstelling tot veel andere zaken, krijgen je foto’s alleen maar méér waarde. Altijd al spontane foto’s vol emotie en connectie gewild? Dan zit je hier goed!

Iedereen verdient mooie foto’s van zichzelf en z’n geliefde(n). Ook jij! Daarom werk ik met verschillende pakketten die jij op maat van jouw noden kan kiezen. Jouw magical moment start aan €347.

Je zal merken dat ik niet de duurste of de goedkoopste prijzen hanteer. Ik zet 100% in op de ervaring. Zo voel jij je op je gemak en dat levert geweldige beelden op.

Ik vermoed dat je een fotografe zoekt met een spontane aanpak? Wel, je hebt me zojuist gevonden! Bij mij geen eindeloos gestaar naar de lens of ongemakkelijk poseren, maar wel foto’s met oog voor emotie en connectie.

Dat is wat je wil? Yes baby! Dan zijn we dé ideale match!

Huwelijken

Foto’s die jullie verhaal vertellen, met all the feelings & all the magic.

Elk pakket is inclusief:

  • een uitgebreid kennismakingsgesprek
  • tips voor de mooiste huwelijksfoto’s
  • mini linnen foto-album
  • een USB-stick met alle foto’s in een bewaardoosje
  • online fotogalerij

Prijzen starten vanaf €1500

Meer info? Vraag m’n brochure vol tips aan!

BTW BE0705942244

© 2021 – Manon Engels Photography