fbpx

Huwelijksfotografie voor levensgenieters die meer willen dan de clichés

 

TEDER. EMOTIONEEL. PUUR.

Wat jij verwacht van trouwfoto’s …

Huwelijksfotografie uit Oost-Vlaanderen_Manon Engels Photography_bruidsportret

… zijn beelden die generaties lang vertellen hoe memorabel jullie dag was

Wat denk je van foto’s die tonen hoe hard jullie genoten hebben? Klinkt dat goed? Dan ben ik er nu al zeker van dat je hier goed zit en ik samen met jullie hele mooie trouwfoto’s zal kunnen creëren.

Heel graag maak ik tijd om te luisteren naar jullie plannen en ideeën. Kom gezellig kennismaken in mijn fotostudio waar we het uitgebreid over al jullie plannen kunnen hebben. 

Geen enkel huwelijk is hetzelfde. Met mijn foto’s breng ik de authentieke emoties en momenten in beeld op jullie huwelijk. Als stille getuige vang ik ze op. Ik ben er voor jullie om het hele verhaal om te zetten in een sprekende fotoreportage.

 

Bij elke huwelijksreportage zit inbegrepen:

  • een kennismaking in de studio (de koffie en koekjes wachten)
  • een wedding guide met handige tips
  • een voorbereidende vragenlijst
  • tussentijdse follow-up
  • online fotogalerij
  • preview binnen 3 dagen na jullie huwelijk
  • slideshow met jullie mooiste foto’s
  • USB-stick in bewaarhoesje
  • tastbare herinneringen om te koesteren

JULLIE INVESTERING IN TIJDLOZE HERINNERINGEN

prijzen

Elk huwelijk is anders.

Daarom stelde ik drie collecties samen zodat jullie kunnen kiezen voor datgene wat helemaal bij jullie huwelijk en wensen past. Elke collectie omvat minstens 6 uur huwelijksfotografie en is aangevuld met prachtige extra’s om jullie beleving compleet te maken. Denk maar aan een luxe fotoalbum, een slideshow, fotolijsten, een verlovingsfotoshoot, …

Wil je meer info? Vraag zeker de brochure aan.

Prijzen voor huwelijksfotografie starten aan €2349 (incl. btw), vanaf 6 uur fotografie.

Huwelijksfotografie_Oost-Vlaanderen_Manon Engels Photography_Nina & Nico

EXTRA INFO

Veelgestelde vragen over huwelijksfotografie

Hoe lang op voorhand boeken we jou best als huwelijksfotograaf?

Gemiddeld zit mijn agenda 6 tot 12 maanden op voorhand volgeboekt voor huwelijksfotografie. Vooral de maanden mei t.e.m. september zijn populair om te trouwen. Wil je me er graag bij hebben? Wacht dan best niet te lang met me te contacteren.

Hoe leggen we een kennismaking vast?

Super easy, door me via het contactformulier een berichtje te sturen. Dan spreken we verder af om een concreet moment in te plannen. Ik kijk er al naar uit jullie verhaal te horen!

Liefde is liefde, toch?

Ik omarm diversiteit en respecteer seksualiteit. Daarom is ieder koppel welkom. Ik geloof met heel mijn hart dat liefde inderdaad liefde is. 

Hoe pak je een huwelijk aan?

Geen twee huwelijken zijn dezelfde. Elk huwelijk dat ik al mocht fotograferen, had z’n eigenheid en die wil ik ook in de foto’s laten terugkomen. Ook jullie als koppel leer ik graag heel goed kennen zodat de foto’s helemaal weerspiegelen wie jullie zijn.

Hoe en wanneer ontvangen we onze foto's?

Jullie ontvangen binnen de 3 dagen na jullie huwelijk al een eerste preview in een persoonlijke online fotogalerij. Zo kunnen jullie al meteen nagenieten a.d.h.v. enkele foto’s. Dan ga ik aan de slag met de andere foto’s die zorgvuldig worden bewerkt. Die ontvangen jullie max. 8 weken na het huwelijk. 

 

De weg naar jouw huwelijksfotograaf start hier

 

Op de blog

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de Kempen

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de Kempen

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de KempenHet intieme burgelijk huwelijk van Evi & Jan   De dag van het burgerlijk huwelijk van Evi & Jan, trok ik naar de Kempen. Evi & Jan trouwden op hun eigen manier, met zoveel mooie details verwerkt in hun...