fbpx

01.

JULLIE + IK

Ik maak trouwfoto’s die generaties lang vertellen hoe memorabel jullie dag was. Foto’s voor echte levensgenieters.

Dus wat denk je van foto’s die tonen hoe hard jullie genoten hebben? Klinkt dat goed? Dan zit je hier goed en creëer ik samen met jullie een hele mooie tijdloze reportage.

Elk mooi verhaal, start bij het begin. Dat is voor jullie huwelijksfoto’s niet anders. Heel graag maak ik tijd om te luisteren naar jullie plannen en ideeën. Kom gezellig kennismaken in mijn fotostudio waar we het uitgebreid over al jullie plannen kunnen hebben.  

 

02.

JULLIE HUWELIJKSFOTO’S

 

Geen enkel huwelijk is hetzelfde. Met mijn foto’s breng ik de authentieke emoties en momenten in beeld op jullie huwelijk. Ik zet het hele verhaal om in een sprekende fotoreportage die lang gekoesterd zal worden. Op voorhand bespreek ik met jullie hoe ik de dag fotografeer. Zo laat ik niks aan het toeval over en ben ik die dag helemaal klaar om alle momenten te vereeuwigen.

MET OOG VOOR DETAIL

ELEGANT & TEDER,

MET EEN ARTISTIEK KANTJE

unieke momenten

03.

OP DE DAG ZELF

Op jullie huwelijksdag zoek ik naar hoe ik jullie foto’s dat tikkeltje extra kan geven. Jullie zullen me zien staan temidden van alle actie, tussen jullie gasten, om spontane emoties op te vangen. Zijn jullie niet vertrouwd met de camera? Geen probleem! Ik weet hoe jullie op een spontane manier te fotograferen met een prachtig resultaat. Tijdloos en elegant.

Wist je trouwens dat enkele van mijn foto’s werden bekroond met een internationale fotografie-award?

04.

VERTEL ME JULLIE VERHAAL

liefs Manon