fbpx
Inspiratie voor je romantische fotoshoot bij zonsondergang; golden hour fotoshoot

Inspiratie voor je romantische fotoshoot bij zonsondergang

Aug 16, 2021 | Huwelijk

Jij wil dolgraag een romantische fotoshoot doen en liefst van al bij zonsondergang? Hier vind je alvast inspiratie uit één van de mooiste shoots die ik al deed!  

 

Waarom een romantische fotoshoot doen bij zonsondergang? 

Je hoorde ondertussen de term ‘golden hour’ misschien al eens? Dat vindt plaats het uur net na zonsopgang en net voor zonsondergang. Het is een favoriet tijdstip van menig fotografen, waaronder ook van mij. Het licht is dan waanzinnig mooi omdat het letterlijk een gouden kleur heeft (aha: vandaar golden hour) én ook heel zacht is qua intensiteit. Ideaal dus om je romantische fotoshoot in te doen! Het geeft je foto’s een heel romantische sfeer en dat is waar we voor gaan.

Madelinde en Stefan wilden heel graag bij zonsondergang hun liefde laten fotograferen. We trokken naar de Kalmthoutse Heide en al snel werd de fotoshoot een lange wandeling. Alsof we elkaar al jaren kenden stapten we door het landschap, ontdekten we mooie plekken en fotografeerde ik hen op de meest mooie en spontane manier. Je kan hier ook meteen de slideshow van hun romantische fotoshoot bekijken. Het resultaat is heerlijk!

Of ik die dag met een vrolijk gevoel ging slapen? Reken maar! 

 

Elk seizoen anders

Ben je absoluut geen ochtendmens of nachtuil? Dan kan je jouw golden hour fotoshoot beter plannen in de lente of herfst. Dan zal de zonsopgang en zonsondergang namelijk niet zo vroeg/laat op de dag plaatsvinden. Ook wanneer je graag een gezinsfotoshoot bij zonsondergang doet, zijn die seizoenen een aanrader!

 

Helemaal wild geworden van het idee om zelf een romantische fotoshoot te doen met je partner? Neem snel een kijkje op de infopagina of stuur me een bericht met jouw idee!

0 Comments

Deze zal je ook leuk vinden

HET NIEUWSTE WERK OP DE BLOG

Huwelijk op kasteeldomein ‘Château de l’Ardoisière’

Huwelijk op kasteeldomein ‘Château de l’Ardoisière’

Huwelijk van Erlinde & Maarten op het domein van Château de l'Ardoisière in Wallonië  Trouwen in een kasteel Al je familie en beste vrienden samenbrengen op een prachtig kasteeldomein. Dat was exact wat Erlinde en Maarten deden voor hun huwelijk. Een...

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de Kempen

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de Kempen

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de KempenHet intieme burgelijk huwelijk van Evi & Jan   De dag van het burgerlijk huwelijk van Evi & Jan, trok ik naar de Kempen. Evi & Jan trouwden op hun eigen manier, met zoveel mooie details verwerkt in hun...