fbpx
 

Industrial Romance: trouwfoto’s op een unieke industriële trouwlocatie

by | Dec 14, 2020 | huwelijk

Industrial Romance

 

trouwfoto’s op een unieke industriële trouwlocatie

Oud fabrieksgebouw als trouwlocatie

Als fotograaf word ik helemaal blij van unieke trouwlocaties. Een trouw midden in het bos, op een prachtige locatie aan het water, of in een uniek oud fabrieksgebouw.

Ben jij hier ook fan van?

  • romantiek
  • warme tinten
  • een vintage en industriële vibe

Dan zal deze styled shoot jou zeker de nodige ideetjes geven. Geniet vooral mee van dit prachtig concept: Industrial Romance

 

Een mix tussen romantiek en industriële vibes

Niks leuker dan samen met verschillende top huwelijksleveranciers de handen in mekaar te slaan en een creatief concept uitwerken waarmee we jou kunnen inspireren voor je eigen huwelijk. We gingen meteen “all out”, want als je iets doet dan moet je ‘t goed doen!

Zoals de naam van de shoot al doet vermoeden, gingen we voor een mix tussen romantiek en een industriële vibe. Heel modern, maar toch ook warm en liefdevol. Net door die leuke tegenstelling is het ook meteen een uniek concept en styling. Het mag wat meer hebben als je trouwt toch?

Het leverde zoveel mooie beelden op! Ik kon hier echt volop mijn creativiteit in kwijt. De oude robuuste muren, de grote raampartijen, de gigantische turbinehal, … Het licht viel ook zo mooi naar binnen, waardoor je echt super mooie beelden krijgt. De foto’s waren helemaal wat ik wou: elegant met net dat tikkeltje éxtra. Ben jij ondertussen al fan? Dan ga je na het volgende stukje helemaal verkocht zijn! Als fotograaf kon ik er heel veel originele trouwfoto’s maken, maar dat is niet het enige voordeel van de locatie voor jullie.

 

Oneindig veel opties: buiten én binnen

Als koppel wil je natuurlijk graag dat op je trouwdag het zonnetje schijnt. Als de weergoden dan toch iets minder goed gezind zijn, dan wil je natuurlijk graag een  leuke binnenlocatie vinden voor je koppelfoto’s. Bij Interescaut zijn de opties oneindig! Zowel buiten als binnen zijn er zoveel mooie plekjes te vinden waar we echt hele mooie portretten kunnen maken. Valt de regen buiten met bakken uit de lucht? Geen nood! Je zal zelf op de foto’s hier zien hoe mooi het er binnen is.

 

Huwelijksleveranciers

Alle huwelijksleveranciers en talenten die meewerkten aan de shoot:

 

 

BTW BE0705942244

© 2021 – Manon Engels Photography

You may Also Like..

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de Kempen

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de Kempen

Burgerlijk huwelijk van Evi & Jan in de KempenHet intieme burgelijk huwelijk van Evi & Jan   De dag van het burgerlijk huwelijk van Evi & Jan, trok ik naar de Kempen. Evi & Jan trouwden op hun eigen manier, met zoveel mooie details verwerkt in hun...

0 Comments